پیاز سفید نسبت به پیاز زرد ملایم تر و شیرین تر است. هم چنین، پیاز سفید لطیف تر است.پیاز سفید وقتی پخته می شود راحت تر نرم می شود در حالی که پیاز زرد پس از پخته شدن یکپارچگی ساختاری خود را بهتر حفظ می کند. پیاز سفید هم به دلیل رنگ و هم به دلیل تمایل به متلاشی شدن بیش تر در غذاهایی که مدت طولانی پخته می شوند ناپدید می شوند”.
از پیاز زرد می توانید برای درست کردن هر غذایی که در آن پیاز از جمله پیاز سرخ شده برجسته و نمایان است استفاده کنید برای مثال بر روی پیتزا، برگر و ساندویج. در مقابل پیاز سفید را می توانید در غذاهایی که می خواهید پیاز پس از پخت ناپدید شده و آشکار نباشد استفاده کنید برای مثال در تهیه انواع خورش و خوراک.
پیاز سفید به دلیل طعم ملایم تری که دارد برای استفاده به صورت خام برای مثال در سالاد، سس سالسا، ساندویچ و برگر نیز مفید است.
آیا واقعا مهم است که از کدام پیاز استفاده می کنید؟
“پیازهای سفید و زرد عمدتا قابل تعویض هستند. تردید دارم که با چشمان بسته بتوان تفاوت مزه این دو پیاز را در یک غذای پخته تشخیص داد. اگر به دنبال پیاز برای تهیه سالاد یا سس سالسا هستید پیاز سفید گزینه ارجح است. پیاز سفید ظرافتی برف مانند را به بشقاب خام می بخشد. پیاز سفید برش داده شده به صورت نازک به خوبی بر روی مواد تیره تر مانند سبزیجات برگدار نمایان می شوند”.
“در حالی که پیاز زرد رنگ طبیعی تری نسبت به پیاز سفید دارد هر یک از آن دو را می توان کاراملی کرد تا طعم و مزه ایجاد شود. پیاز زرد عطر و طعم قوی تری دارد و هنگام پخته شدن بهتر از پیاز سفید شکل خود را حفظ می کند و زمانی که می خواهید طعم و بافت پیاز واضح تری داشته باشید گزینه ای عالی محسوب می شود”.
دیدگاه خود را بنویسید