مواد لازم برای تهیه ماکارونی رژیمی
ماکارونی | یک بسته ۵۰۰ گرمی |
سویا خیس خورده | یک پیمانه (حدود ۱۰۰ گرم خشک) |
قارچ | حدود ۱۰ عدد کوچک |
پیاز | یک عدد |
رب گوجه | ۳ قاشق غذاخوری |
فلفل دلمه ای | یک عدد کوچک |
زردچوبه | یک قاشق چایخوری |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
آب لیموترش | ۳-۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه |
سیب زمینی برای ته دیگ (در صورت تمایل) | به تعداد لازم |
آماده سازی: | ۲۰ دقیقه |
زمان پخت: | ۴۰ دقیقه |
مجموع زمان پخت: | ۶۰ دقیقه |
طرز تهیه ماکارونی رژیمی با سویا و قارچ مجلسی
سویا را یک ساعت در آب خیس و سپس آبکش کنید.
چون حالت اسفنجی دارد و آب به خود می گیرد، با دست فشار دهید تا آب آن خارج شود.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
ابتدا زردچوبه و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
سویا را هم روی مواد بریزید و تفت دهید.
قارچ را برش دهید و به مواد بیفزایید.
فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کرده و اضافه کنید.
آویشن، نمک و فلفل و آب لیمو ترش بریزید و مخلوط کنید.
حرارت را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید.
حالا ماکارونی و دو قاشق نمک را در آب جوش بریزید.
با چنگال کمی هم بزنید تا به هم نچسبند.
بعد از حدود ۱۰ دقیقه که مغز ماکارونی هم نرم شد، آبکش کنید.
سیب زمینی را پوست بکنید و برش دهید.
قابلمه ای مناسب را روی شعله متوسط رو به بالا بگذارید.
کف قابلمه روغن و کمی زردچوبه بریزید.
سیب زمینی را کف قابلمه بچیند و رویش نمک و فلفل بپاشید.
حالا یک لایه ماکارونی و یک لایه مواد بریزید.
این کار را ادامه د هید تا ماکارونی و مواد تمام شود.
حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید.
نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه زمان لازم است تا ماکارونی دم بکشد و ته دیگ آن برشته شود.
اگر قابلمه نسوز باشد می توانید ماکارونی را قالبی در ظرف سرو برگردانید.
در صورت تمایل می توانید سبزیجات دیگری مانند کلم بروکلی، لوبیا سبز، نخود سبز، کدو و هویج را در تهیه مواد بکار ببرید.
پاپریکا و ادویه های دلخواه را به مواد اضافه کنید.
دیدگاه خود را بنویسید