مواد لازم
- کلم بروکلی: یک عدد
- تخم مرغ: یک عدد
- ادویه ایتالیایی: یک هشتم قاشق چای خوری
- پنیر موزارلا: یک چهارم پیمانه
- فلفل دلمهای: یک چهارم
- پیاز: یک چهارم
- قارچ: یک عدد
- سس گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- ابتدا کلم بروکلیها را تمیز و خرد کرده سپس در قابلمهای با کمی آب قرار داده تا نرم شود؛
- بروکلی بخارپز شده را در میکسر بریزید و به خوبی رنده کنید و سپس با پارچهای آب بروکلیها را بگیرید؛
- در ظرفی دیگر تخم مرغ و نمک، ادویه ایتالیایی را مخلوط کنید؛
- سپس مخلوط را به همراه کمی پنیر موزارلا به بروکلیها اضافه کرده و هم بزنید؛
- خمیر بروکلی را بر روی کاغذ روغنی و سینی فر به صورت دایرهای پهن کنید؛
- خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید؛
- سس گوجه رژیمی را بر روی خمیر پهن کرده و پنیر موزارلا، پیاز، فلفل دلمهای و قارچ خرد شده را بر روی خمیر بگذارید؛
- پیتزا رژیمی را به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه در فر قرار دهید.
دیدگاه خود را بنویسید